Abstrakt kunst og maleri i Hvide Sande nær Herning

Drømmer du om at pynte dit hjem eller din virksomhed med abstrakt kunst eller et abstrakt maleri? Jeg skaber malerier og abstrakt kunst, der sætter gang i fantasien og sender dig på en spændende fortælling, som kun stopper, hvor din egen fantasi sætter grænser.

I mine abstrakte malerier forsøger jeg at undgå det konforme. Malerierne bygger på intuition, landskab og det danske vejr. Jeg har fokus på deres indvirkning på vores sind, og det lader jeg inspirere mig.

Abstrakt kunst og malerier med figurative detaljer

Jeg maler mine abstraktioner med min intuition. Jeg genfremkalder oplevelser, som omsættes til grove fede strøg, enkle små mere figurative detaljer, og farver der er eksplosive, men også disede som en sommeraften med svindende sol eller en kølig efterårsdag med banker af dis der strømmer ind over land.

Vand er et evigt tilbagevendende element i mine billeder. Det er ursuppen for alt liv, det er udenom – og indeni os. Den stærke blå farve er altid representert i mine malerier – abstrakte i særdeleshed, den fylder vores dag, og giver ro i vores sind.

Abstrakt maleri til private og erhverv

Se dig omkring og bliv inspireret til dit næste kunstkøb. Husk at jeg i mit fysiske galleri/atelier har et meget større udvalg end det du ser her på webshoppen, og jeg laver bestillingsopgaver for både firmaer og private.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive på 2071 4697 eller ayoellploger@outlook.dk.