Profil | Abstrakt kunst og maleri i Hvidesande – èn time fra Herning

Naturalistisk, ekspressionistisk & abstrakt

Ayoe Lise Lysgaard Pløger | Grafiker • Billedkunstner • Underviser

Drømmer du om at pynte dit hjem eller din virksomhed med abstrakt kunst eller et abstrakt maleri? Jeg skaber malerier og abstrakt kunst, der sætter gang i fantasien og sender dig på en spændende fortælling, som kun stopper, hvor din egen fantasi sætter grænser.

Har du spørgmål? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 2071 4697 eller ayoellploger@outlook.dk.

Abstrakt maleri og kunst

Min intention, med mine malerier er, at de skal være fortællende, eksperimenterende, og så skal de udfordre beskuerens biled-verden og fantasi. I mit galleri og atelier finder du både et udvalg af abstrakte malerier og kunst samt malerier inspireret af naturen.

Se nuværende og tidligere malerier til salg her.

Om Ayoe Pløger

Jeg er født i Ungstrup ved Kjellerup. Jeg elsker naturen, dyrene, fuglene – og at se dem flyve frit. Jeg holder af de åbne vidder og den høje himmel, med dens skiftende stemninger. Jeg holder af skoven, med dens hemmeligheder og dybe ro. Det er i naturen og iagttagelser mennesker imellem, at jeg finder hovedkilden til min inspiration – og mine symboler, som findes i alle mine malerier.

Jeg er bosiddende i Brande, hvor jeg arbejder i mit atelier og som underviser. Vil du se et bestemt abstrakt maleri og eller abstrakt stykke kunst, jeg har lavet? Så kan du se mine værker i Hvidesande, kun en lille times kørsel fra Herning, Varde, Esbjerg og Holstebro.

Mine malerier

Der er mange lag og detaljer i mine malerier. Gennem mit eget perspektiv, genfortæller jeg oplevelser og tanker om livet. Min stil er naturalistisk, ekspressionistisk, og til tider abstrakt, med et enkelt symbol univers. Jeg er ikke begrænset af en bestemt stil eller udtryksform, og jeg er altid nysgerrig efter at gå nye veje.

I min farveskala er den blå farve sjældent udeladt. Himlen ovenover os farver dagen og genspejles i alt.

Blå giver ro, balance og stabilitet. Blå er som at tage en stor mundfuld af frisk luft og skue ud i en klar og endeløs horisont, fuld af fortællinger, fuld af nye oplevelser, hvor alt er muligt og alt kan ske.